De her muffins er noget af det, som den yngste ikke lader ligge i madpakken!
De er inspireret af en hurtigret, som også er en af børnefavoritterne:
Pasta med spinat, løg, feta - og bacon, når det skal være helt i top.
Her er dej-udgaven:
Bland:
5 dl mel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt (evt. lidt mindre alt efter feta/bacon-mængden)
Pisk:
2 æg
4 tsk olivenolie
1 spsk honning
3-3 1/2 dl yoghurt
Bland tørt og vådt godt.
I gryde/pande steges:
1 finthakket løg
1 pk bacontern
Spinat (brug gerne fra frost, men hak det lidt)
Bland det med dejen.
Tilsæt fetaost i tern. Rør godt men forsigtigt rundt.
Fordel dejen i muffinforme.
Der bliver ca. 15
Bag dem v. 180 grader i 20 - 35 min (tjek med en tandstik)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar