søndag den 23. september 2012

Raw chocolate cake eller (jule)konfekt


Uhmmenam! Nem at lave og nem at spise!
Opskriften florerer i forskelle udgaver alle steder i disse raw-food-tider, men den her fandt jeg hos Karen Klarbæk - jeg byttede bare mandler ud med nødder...

2-3 dl. grofthakkede nødder eller mandler (brug evt. foodprocessor)
600 g. dadler (udstenes let med et snit)
2 dl. kokosolie (se evt. billede - det er dyrt, stift og kan snildt bruges som kropscreme på tørre albuer :-))
2 dl. cacao

Dadler blendes/køres i foodprocessor med kokosolie til en cremet masse.
Bland nødder og cacao i.
Fordel i en firkantet form eller tril i kugler, ruller e.lign.  (og rul evt. i kokos - eller guldflager).
Stilles på køl i nogle timer (evt. i fryser i 1/2 time, hvis det skal gå hurtigt!).

Kan holde sig fint i køleskab i længere tid (men ikke i vores hus, hvor det på mystisk vis fordamper fra køleskabet).
Reklame: Kokosolie - også godt som kropscreme!

Ingen kommentarer: