lørdag den 14. september 2013

Hurtig, nem og lækker fransk chokoladekage

Lækker sag og pænt præsenteret!
Enkelt og lækkert! Fransk chokoladekage med svampet/brownieagtig konsistens.
Der findes flere chokoladekager her på bloggen, men dem kan man heller ikke få for mange af. Den her er nok den allerhurtigste!

I en skål blandes de tørre ingredienser:
300 g sukker
125 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
3 spsk kakao

Hæld flg. i, mens der røres:
150 g smeltet smør (microovn er skønt)
1 1/2 dl næsten kogende vand

Til sidst røres:
2 æg i
Frisk fra ovn, helt nøgen og usminket!

Hæld i springform og bag 1/2 time ved 175 grader.

Det er meningen, at den skal være blød i midten!

Det klær altid en chokoladekage med lidt vanilleis og kaffe til!
Eller man kan pynte med lidt sigtet flormelis eller glasur.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

1 1/2 er det dl el L vand der skal i

Anne sagde ...

Hej Anonym, det er deciliter, ellers blir det chokoladedrik... Tak for korrekturen!